lauantai 5. heinäkuuta 2008

Omar-kermavaahto

Tästä ohjeesta on monenlaisia versioita. Itse kokeilin muutaman kerran ja huomasin nämä suhteet meidän perheemme makuun sopiviksi. Jotkut käyttävät enemmänkin kermakaramelleja, mutta tässä kermassa maku ei ole läpitunkevan makea.

5 dl kuohukermaa

1 pss Omar-kermakaramelleja

Sulata hiljalleen kattilassa omarit kerman joukkoon. Laita kattila sen jälkeen jääkaappiin, ja vatkaa seuraavana päivänä vaahdoksi. Voit käyttää kerman joko kakun sisälle tai pursotukseen. Mielestäni tämä on parasta pelkästään sisällä (tästä määrästä tulee yhden isohkon kakun sisälmykset), ja sen kanssa sopii erinomaisesti vadelmat ja kesällä tuoreet mansikat.

2 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina!